|
|
|
• Regula 1. • Regula 2. • Regula 3. • Regula 4. • Regula 5.
| Subiect: Tema Noua? Mier Feb 23, 2011 9:09 pm |
| Deci m-am gindit sa facem schimbari la forum. In primul rind sa schimbam tema. Ceva propuneri astept de la voi. Sa mai adaugam scripturi... Si mai astept ceva propuneri de la voi cei ce vor veni cu idei bune vor fi rasplatiti! Ultima editare efectuata de catre grin4 in Joi Mar 10, 2011 11:35 am, editata de 1 ori |
| | |
| Subiect: Re: Tema Noua? Mier Feb 23, 2011 9:29 pm |
| Uitativa si voi daca va place tema asta http://en.hitskin.com/search-a-skin/mobitehk-169695.htm |
| | |
| Subiect: Re: Tema Noua? Mier Feb 23, 2011 9:56 pm |
| Uitativa asta imi place cel mai tare http://ro.hitskin.com/cautare-tema/best-gaming-154030.htm |
| | |
| Subiect: Re: Tema Noua? Joi Feb 24, 2011 5:31 pm |
| |
| | |
| Subiect: Re: Tema Noua? Joi Feb 24, 2011 5:32 pm |
| Triple Post bhaaa! Chiar va bateti joc de comunitate! |
| | |
| Subiect: Re: Tema Noua? Joi Feb 24, 2011 5:43 pm |
| Aici sunt de acord cu "Copilu"... puteai da edit... si chiar de triple oricum ne mutam pe alt forum =))))) |
| | |
| Subiect: Re: Tema Noua? Vin Feb 25, 2011 7:19 pm |
| - grin4 a scris:
- Aici sunt de acord cu "Copilu"... puteai da edit... si chiar de triple oricum ne mutam pe alt forum =)))))
Deci, v-am zis eu ca "Copilul" (adica eu) are dreptate! Mare rost din comunitatile voastre! Cred ca e o mare pierdere de timp! Si "copilu" are mai multe cunostinte ca "adultul" |
| | |
| Subiect: Re: Tema Noua? Vin Feb 25, 2011 7:27 pm |
| Ce cunostite ia zi-mi? Ce o sa cistigi din cunostintele virtuale? Iti zic eo pierdere de timp si sanatate . Acuma sunt multi care au cunostinte in PC-uri si siteuri etc. Acuma nu faci mare treaba cu asta... |
| | |
| Subiect: Re: Tema Noua? Vin Feb 25, 2011 7:36 pm |
| - grin4 a scris:
- Ce cunostite ia zi-mi? Ce o sa cistigi din cunostintele virtuale?
Iti zic eo pierdere de timp si sanatate . Acuma sunt multi care au cunostinte in PC-uri si siteuri etc. Acuma nu faci mare treaba cu asta... Dar tu acuma ia zi-mi ce faci? Nu tot te "stradui" sa cauti pe internet diverse tutoriale care sa-i ajute forumului, sa te dezvolti etc. Ca sa faci forumul mai populat nu ai nevoie de cunostinte? Pai daca zici asa de ce naiba iti mai trebuie forumurile astea. Tu daca zici ca ai mai multe cunostinte reale (adica legate de viata de zi cu zi) de ce nu ti le folosesti. Sau tu invers cu logica : Cunostinte reale - La Internet ; Cunostinte virtuale - In viata reala. Cred ca la tine in viata reala cand ai o problema iti apare in gand : Error, impossible to resolve the problem! Si invers - la o problema cu PCu` - Haide te rog eu mult nu fi asa rau. De ce lucrezi asa de greu? Te rog mult iti dau 5 lei daca ma ajuti! Inainte de a spune ceva - Gandestete! O zi buna, Cu al vostru HappyFighter! |
| | |
Membru-LZ: [M-Q-Z]---<||DeNyS||>
| Subiect: Re: Tema Noua? Sam Feb 26, 2011 7:47 pm |
| Eu sunt de acord cu grin4 |
| | |
| Subiect: Re: Tema Noua? Mar Mar 08, 2011 10:02 pm |
| - [M-Q-Z]---<||DeNyS||> a scris:
- Eu sunt de acord cu grin4
te-am intrebat ceva |
| | |
| Subiect: Re: Tema Noua? Lun Mar 14, 2011 8:27 pm |
| Mie imi place prima tema. |