Eternal Community
Welcome to Eternal Community.
Please LOGIN In or REGISTER.
Thanx.
Eternal Community
Welcome to Eternal Community.
Please LOGIN In or REGISTER.
Thanx.
Eternal Community
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

• Regula 1.
• Regula 2.
• Regula 3.
• Regula 4.
• Regula 5.

Dizzie's Talk here !

Membru-LZ: Guest

Vizitator

Dizzie's Talk here ! Empty

MesajSubiect: Dizzie's Talk here ! Dizzie's Talk here ! EmptyJoi Apr 07, 2011 3:07 pm

Imi cer scuze sa va spun... Dar nu o sa mai dau asa o mare parte de interes pentru Eternal. Am incercat cum am putut sa iau domenii care am reusit sa le iau... Dar niste CRETINI spuneau ca domeniul trebuie sa fie eternal indiferet de ce domeniu .ro sau .com cat de populat (peste 1000 de membri) au spus ca vor eternalcs.com ... Daca va trebe eternalcs.com noroc.. Am incercat cum am putut sa aduc vizite partenerilor si sa aduc alti parteneri... Dar acum am realizat ca degeaba pun prea multa presiune pe un lucru ce stiu ca nu imi va aduce nici un interes cateva luni bune.. Asa ca voi ramane designer.. Voi face toate comenzile toate cererile dar nu o sa mai stau toata ziua de pomana.. Cred ca 2-3 ori pe saptamana e de ajuns... Si orcum o alta cauza a plecari mei sunt prosti care intr-una imi iau ID-ul, Butoane de la teme, Schimba copyright-ul pentru a scade drepturile mele de autor si pentru a face spam.. Si am vazut ca multi membri de la voi imi tot iau temele si le tot schimba copyright-ul... Deci asta e tot ce vroiam sa spun.. Ne vedem alta data...

Membru-LZ: Vizitato

Vizitator

MesajSubiect: Re: Dizzie's Talk here ! Dizzie's Talk here ! EmptyJoi Apr 07, 2011 3:31 pm

sper sa te intorci.

Vizitator

MesajSubiect: Re: Dizzie's Talk here ! Dizzie's Talk here ! EmptyJoi Apr 07, 2011 3:44 pm

sebi = analfabet...

Habar nu ai sa citesti.. Uite in cine imi "pun" eu speranta.

Ultima editare efectuata de catre Dizzie in Joi Apr 07, 2011 8:07 pm, editata de 2 ori

Vizitator

MesajSubiect: Re: Dizzie's Talk here ! Dizzie's Talk here ! EmptyJoi Apr 07, 2011 6:12 pm

we terminati cu cearta si Dizzie's Talk here ! 3359605953

Admin Panel
Design and coded by eTn Team
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente