|
|
|
• Regula 1. • Regula 2. • Regula 3. • Regula 4. • Regula 5.
| Subiect: Server Public Online! Mar Feb 22, 2011 6:58 pm |
| Deci vin cu o noutate buna! Am gasit hoster pentru serverul Public si de azi serverul ruleaza. Serverul va fi Online 24/24-7 Astept cereri de admin etc adica activitate. |
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Mar Feb 22, 2011 8:33 pm |
| foarte tare!!! Veste buna |
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Mar Feb 22, 2011 8:35 pm |
| si ce daca va fii 24/24 crezi ca astea din md poate sa se conecta ? ne trebuie la fiecare server redirecte
|
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Mar Feb 22, 2011 8:48 pm |
| Nu doar redirectele aduc oameni. Chiar si publicind serverul pe siteuri speciale de promovare acestea aduc multa lume inclusiv si din MD, (exemplu GM) care dupa parerea mea e destul de solicitat. |
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Mar Feb 22, 2011 10:39 pm |
| la serveru lu BandiT ai gasiti host ? |
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Mier Feb 23, 2011 8:35 am |
| inca nu Insa mai am un baiat care o sa tina server |
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Mier Feb 23, 2011 10:08 pm |
| E o mare prostie sa tii redirecte, nici nu functioneaza normal Ati auzit si voi candva de la cineva de redirecte si gata ati inceput sa va laudati ca stiti ce inseamna asta! pffff... |
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Joi Feb 24, 2011 4:30 pm |
| Happy ma ajuti si pe mine sa inteleg cuvintul "Redirecte" ? Ca nu pot sa inteleg ce inseamna tu poate om mare de Clasa a VI-a imi poti lamuri mie.... |
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Joi Feb 24, 2011 5:36 pm |
| - grin4 a scris:
- Happy ma ajuti si pe mine sa inteleg cuvintul "Redirecte" ? Ca nu pot sa inteleg ce inseamna tu poate om mare de Clasa a VI-a imi poti lamuri mie....
hmmm... hai te rog sa taci, atunci cind incepi o cumunitate trebuie sa te ocupi serios de ea, la fel si de server! Voi cand ziceti ca e online serverul cand nu..! Va spun un mare secret: Orice roaman care va vizita forumul se va speria si va fugi-ndata! |
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Joi Feb 24, 2011 5:41 pm |
| Nu imi inchizi tu gura copile am avut probleme tehnice insa in viitor vom creste si nu va ramane o simpla comunitate unde admini sunt copii ca tine... |
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Vin Feb 25, 2011 7:24 pm |
| - grin4 a scris:
- Nu imi inchizi tu gura copile am avut probleme tehnice insa in viitor vom creste si nu va ramane o simpla comunitate unde admini sunt copii ca tine...
Ma "adultule" - Nu poti chiar intelege un lucru simplu? Tu nu ai numai probleme tehnice ci si probleme gramaticale? Daca inca mai inveti la scoala te-as ruga sa te apuci bine de româna caci vad ca te "framânta" mintea. Din punct de vedere însa logic tu ai încredere destul, dar vedem ce va fi pe viitor! Succes cu "noua" comunitate |
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Vin Feb 25, 2011 7:28 pm |
| merci de reply te rog sa nu te mai vad pe forum la "Noi" ca nu o sa-mi pierd timpul sa scriu caligrafic pentru toata gradinita voastra... |
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Vin Feb 25, 2011 7:39 pm |
| - grin4 a scris:
- merci de reply te rog sa nu te mai vad pe forum la "Noi" ca nu o sa-mi pierd timpul sa scriu caligrafic pentru toata gradinita voastra...
Deci, daca eu sunt la gradinita ma joc cu forumul "vostru". Iar voi daca la scoala apucati-va de carte bine dragilor! |
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Vin Feb 25, 2011 8:05 pm |
| |
| | |
Membru-LZ: [M-Q-Z]---<||DeNyS||>
| Subiect: Re: Server Public Online! Sam Feb 26, 2011 7:50 pm |
| |
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Lun Mar 14, 2011 8:38 pm |
| Copilule...oriunde am gasit cv scris de tine am vazut si cearta..mai bine taci si totul va fi perfect.sry dak nu am scris corect:)) |
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Lun Mar 14, 2011 8:45 pm |
| HappyFighter pentru vorba intraiurea -2warn fii mai atent pe viitor ca vei lua BAN Ultima editare efectuata de catre Baietel[MD] in Lun Mar 14, 2011 9:42 pm, editata de 1 ori |
| | |
| Subiect: Re: Server Public Online! Lun Mar 14, 2011 8:53 pm |
| |
| | |
| Admin Panel |