Creati o entitate cu Entity Tool unde doriti sa puneti modelul.
Dati click dreapta pe entitate apoi -> Proprietes -> si la Class alegeti cycler_sprite la model alegem un model din cs/cstrike/models,apoi apasam x
O sa ne apara modelul,il pozitionam cum trebuie [ invartim,mai sus,mai jos etc ]
Il selectam din nou,click dreapta si Proprietes apoi unde e modelul copiem doar models/tree.mdl [ am dat un exemplu de mdl ] copiem doar partea aia si la Class alegem iar cycler si la model dam paste care lam copiat de la cycler_sprite [ de ce am facut asta? pentru ca daca lasam asa cand intrati pe harta va zicea ca n uaveti modelul cu toate cal aveati acolo ]
Dupa ce dam x ne va aparea ceva cu monster sau un cub roz la unii,[nare nimic
] acum selectam textura clip si facem un cub cu care cuprindem acel cub roz sau acel patratel cu mdl,il ducem pana mai sus [ in cazul meu am folosit un copac si dasta
masini etc folositi cat e mdl ]
Eu am folosit copaci am selectat cubul roz si cubul cu clip cu tinand tasta CTRL apasata si iam copiat si am mai pus cativa pe harta,am mai pus 4 ct,4t si e doar knife only
Poza din Joc : [ eu am folosit alt cs si avea alt mdl pe acel nume , dasta nui acelasi copac ca in pozele precedente ]
Download .rmf & .bsp: http://www.netdrive.ws/152177.html